QUI SÓC

Doncs sóc, primer de tot, un pare de dos nens preciosos: en Pau i en Jaume. Tots dos, en diferent grau, tenen T.E.A (transtorn de l’espectre autista). Són bessons, tenen 8 anys i juntament amb la meva dona, la Itziar, formem una família d’esportistes!

Pel que fa al meu currículum us puc dir que sóc mestre d’Educació Física i mestre d’Educació Primària. Fa 16 cursos que treballo a l’escola Asunción del Poblenou de Barcelona.

He fet esport tota la vida. Vaig estar jugant molts anys a bàsquet i també com a entrenador.

Quan van nèixer aquests dos bitxos vaig fer una aturada però que em va servir per fer un canvi molt important a la meva vida: vaig començar a córrer! Primer amb el club START2RUN de la Nike i després amb el magnífic grup de la gent de RUN2LIVEBCN http://www.run2livebcn.cat .

Uff! Córrer ha estat i és una experiència brutal! I mica en mica vaig començar a fer maratons. Ja en porto 12: Barcelona (2008, 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013), New York (2008), Amsterdam (2009), Berlín (2010), Saragossa (2011), Estocolm (2012) i aquest passat mes d’octubre del 2013 Chicago.

Va ser en aquesta marató que ja vam fer un projecte solidari que ens va anar molt bé (http://roadtochicago2013.wordpress.com/). Vam recaptar uns 5000€ per permetre que 11 nens amb autisme de l’Associació Aprenem puguin fer esport inclusiu amb suport aquest any.

Al març del 2013 vaig aconseguir a la Marató de Barcelona una marca que em permetia anar a Boston. Vaig fer 3:05:07 i em demanaven 3:10:00!

I ara volem seguir intentant que els nens puguin seguir fent esport el curs vinent.

Ajudeu-nos amb aquest projecte i col.laboreu! Moltes gràcies!!

ROADTOBOSTON2014

image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: