ASS. APRENEM

Aquest projecte té com a objectiu que els nens amb autisme de l’Associació Aprenem puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent. Els nens amb TEA tenen unes dificultats en la comunicació i en les relacions socials que els poden provocar dificultats a l’hora de relacionar-se amb els altres nens.

L’esport és una eina molt forta per permetre que els nens de diferents característiques i dificultats puguin jugar plegats facilitant el seu desenvolupament motriu i com a persones.

L’Associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista neix  l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de defensar els DRETS  dels seus fills a rebre una atenció adequada a la seva especificitat.

Al llarg d’aquests anys d’activitat, hem pogut recollir les experiències de moltes famílies i avaluar les necessitats d’infants i adolescents amb l’autisme, així com estudiar amb deteniment nombrosos informes i documentació científica de referència internacional sobre detecció, diagnòstic i intervenció en l’àmbit de l’autisme. Això ens permet dissenyar serveis i projectes adaotat a les necessitats reals de les persones amb autisme i les seves famílies.

Us dono l’adreça de la pàgina web http://www.associacioaprenem.org

També us paso el gran vídeo que van fer pel Dia Mundial de l’Autisme. L’Associació Aprenem va fer, per segon any, una gran festa a la platja de la Barceloneta. Per cert, els meus fills, en Pau i en Jaume, són dos dels protagonistes del vídeo.

Anuncis
  1. felicidades!!!!!!! por disfrutar tanto y hacernos disfrutar viendo lo que estais compartiendo!!!!!

  2. un trabajo impresionante!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: