ASSOCIACIÓ APRENEM

image

Quan un està en els “inicis”, per dir-ho així, del procés d´acceptació que l´autisme ha entrat a casa teva és important tenir i rebre un suport que t´acompanyi en aquest llarg camí.

Nosaltres vam conèixer l´Associació Aprenem cap al 2009. Els vaig  conèixer a través de les terapeutes de Mira´m. Vam anar per fer una consulta referent a un tema legal i ja ens van atendre de meravella.

Ens vam fer socis i des de llavors hem pogut gaudir de diferents serveis de l´associació: formació a l´escola de pares, activitats de lleure pels nens, musicoteràpia, sortides de cap de setmana amb les altres famílies, etc.

Vull destacar dues coses més recents. La primera és referent al lleure: l´any passat els nostres fills van gaudir de les colònies “L´estiu és teu” gràcies a un acord amb Benestar i Família. Els nostres fills, i en concret en Pau i en Jaume, van estar 10 dies de colònies a Coma-Ruga amb altres nens sense discapacitat i, a més a més, amb monitor de suport.

L´altre, per mi encara més important, ha estat el projecte pilot que ha establert Aprenem amb el Departament d´Ensenyament on es diu que les terapeutes dels nostres fills poden entrar a les escoles. Ha estat un pas molt important en l´escolarització i qualitat de l´ensenyament dels nostres fills.

Moltes gràcies Aprenem!http://www.associacioaprenem.org/

 

 

Anuncis

Posted on gener 26, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: