PERQUÈ FEM ROADTOBOSTON2014

imageA l’octubre vam fer el projecte solidari ROADTOCHICAGO2013 amb el mateix objectiu: que els nens amb autisme de l’Associació Aprenem puguin fer esport inclusiu amb suport específic.

Ens va anar molt bé! Vam aconseguir recollir uns 5000€ que han anat integrament a 11 nens que des d’aquest mes de gener estan fent esport amb l’ajuda d’un monitor.

Aquesta ajuda és  importantíssima perque els nostres fills puguin estar amb els altres nens sense discapacitat: relacionar-se amb ells, aprendre, gaudir de l’esport com tots els infants!

En aquests moments de crisi econòmica no són gens favorables pels drets dels nostres fills. Sovint les administracions, amb l’excusa de la crisi, no poden arribar a ajudar tots els nens amb les característiques  dels nostres.

És per això, que aprofitant la Marató de Boston, ens ajudeu perque aquests nens disfrutin fent esport com els altres nens.

Jo correré per ells a Boston! Ajudeu-nos des d’aquest enllaç:http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/2878/corre-amb-mi-pels-infants-amb-autisme/

Anuncis

Posted on gener 19, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: